CaliVita® - Papaya PLUS (90 tablete masticabile)

CaliVita®


Asistenta Online

    Ai o problema cu comanda? Intreaba-ne pe Yahoo sau Facebook! Iti raspundem cat putem de repede!

Search

Calivita Romania pe Facebook

Papaya PLUS (90 tablete masticabile)

Papaya PLUS (90 tablete masticabile)

Papaya PLUS (90 tablete masticabile)

Noul nostru produs, Papaya PLUS, conține toate enzimele importante care sprijină digestia, sub formă de tablete masticabile

Mai multe detalii


74,80 LEI .

Disponibilitate

44 produse în stoc


Papaya PLUS (90 tablete masticabile)

 

 

Papaya imbunatateste in mod natural digestia si combate neplacerile cauzate de un regim alimentar inadecvat. 

Papaya este un fruct exotic bogat in potasiu, precum si in vitaminele A si C. Cura de papaya este indicata celor care au probleme cu digestia. 

O alta virtute a fructului se datoreaza enzimei papayna, care a dat rezultate foarte bune in recuperarea rapida a bolnavilor operati la coloana vertebrala. Papayna dizolva tesuturile moarte existente in discurile bolnave. In locurile sale de bastina, semintele fructului sunt folosite frecvent in combaterea dizenteriei si a difteriei. 

Papaya actioneaza ca un supliment ideal pentru perioadele de dupa mese, papaya imbunatateste in mod natural digestia si combate neplacerile cauzate de un regim alimentar inadecvat (balonari, jena gastrica, senzatie de "prea-plin” etc). 

Papaya este folositoare in curele de slabire si a dat rezultate bune in tratarea celulitei. 

In Peru, frunzele de papaya sunt renumite ca mijloc eficient in vindecarea ranilor si se folosesc de asemenea, in loc de sapun, la spalatul rufelor. In India locuitorii mesteca seminte de papaia pentru improspatarea respiratiei. Este mentionata in literatura actiunea anticancerigena si antiinflamatoare a acestei plante tropicale. 

Papaina poseda si insusiri calmante. Injectiile de papaina se folosesc pentru calmarea durerilor din inflamatia discurilor vertebrale. Papaya are si actiune antibacteriana, cardiotonica, stimuleaza secretia bilei, este antipiretica, antihipertensiva, purgativa si antiparazitara. 

 

Ajută la descompunerea proteinelor, carbohidraților, grăsimilor și chiar a lactozei, care cauzează probleme unui număr foarte mare de persoane. Toate acestea cu ajutorul enzimelor foarte eficiente din compoziție. Astfel, putem să asigurăm o digestie echilibrată şi ne putem bucura de fiecare masă.

 

 

  • persoanelor care doresc să își sprijine în mod adecvat digestia,
  • celor care consumă regulat alimente ce provoacă balonare,
  • în caz de probleme digestive.

 

 

 

ŞTIAŢI CĂ?

Știați că 65% din populație se confruntă cu intoleranța la lactoză, într-o măsură mai mare sau mai mică?*

 

CONŢINUT

200mgPulbere de papaya (Carica papaya)30mgAmilază fungică (5000 DU) (conţine soia, sulfiţi)25mgLipază fungică (5000 FIP) (conţine soia, sulfiţi)5mgLactază fungică (1000 ALU) (conţine sulfiţi)1mgClorofilă

Alte Ingrediente: sucroză; îndulcitor - sorbitol; antiaglomeranţi - acid stearic, dioxid de siliciu; aromă artificială de căpşuni.........q.s.

ATENŢIE!

Atenție! În cazul problemelor gastrointestinale severe (de exemplu, ulcer), cereți sfatul medicului!

 

Avize şi Notificări

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:

*High lactose tolerance in North Europeans: a result of migration, not in situ milk consumption - Vuorisalo T. et al., Perspect Biol Med. 2012;55(2):163-74.

 

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook