CaliVita® - Misiunea noastra: calitatea

CaliVita®


Asistenta Online

    Ai o problema cu comanda? Intreaba-ne pe Yahoo sau Facebook! Iti raspundem cat putem de repede!

Search

Calivita Romania pe Facebook

Misiunea noastra: CALITATEA

 

        Singurul lucru care nu poate fi cumpărat cu toţi banii din lume este VIAŢA însăşi. Prin urmare, tot ce ajută la menţinerea, prelungirea şi înfrumuseţarea ei reprezintă o investiţie înţeleaptă. Iar lucrul în care merită să investim cel mai mult este menţinerea sănătăţii. Noi, echipa CaliVita, dorim să venim în sprijinul celei mai importante valori, sănătatea, în fiecare minut din fiecare zi, cu fiecare leu cheltuit pe cercetări şi pe îmbunătăţirea produselor. Atât managementul Companiei, cât şi colegii noştri sunt convinşi că sănătatea consumatorilor noştri merită toată energia, cunoştinţele şi banii pe care îi investim. Cea mai importantă condiţie pentru ca cineva să se alăture reţelei CaliVita este să creadă neabătut în aceste lucruri.

       În afară de noi, există şi vor exista mulţi alţii al căror ţel va fi menţinerea sănătăţii. A fost creată chiar o întreagă ramură industrială în acest scop. Însă nu toţi reuşesc să îndeplinească „cerinţele de bază ale CaliVita”, care sunt, în acelaşi timp, şi garanţia calităţii:

      Ingrediente active doar din surse naturale.
Corpul uman este un organism viu, creat de natură, prin urmare trebuie să îi tratăm afecţiunile cu substanţe eficiente, care provin din surse naturale.

     Un proces de producţie care să respecte mediul înconjurător şi să-l protejeze.
Plantele medicinale care oferă cea mai mare parte a ingredientelor active din produsele noastre sunt capabile să acumuleze cel mai eficient aceste substanţe în habitatul lor natural, nemodificat. Acesta este un aspect foarte important de care ţinem cont la selectarea plantelor pe care urmează să le folosim.
Colectarea plantelor medicinale nu poate fi nelimitată şi nu trebuie să ducă la o scădere excesivă a numărului de specii. Nu trebuie să ameninţe cu extincţia nicio specie şi să provoace dezechilibre de mediu.
      Activităţile CaliVita nu afectează negativ natura sub nicio formă şi nu cauzează poluarea mediului înconjurător. Pentru noi, cel mai important este consumatorul – şi în această privinţă nu facem compromisuri.

Sănătatea consumatorului înainte de toate.

      Sănătatea consumatorului este mai importantă pentru noi decât satisfacţia de moment a acestuia.
Produsele CaliVita sunt fabricate exclusiv din substanţe active care au fost aprobate în urma testelor şi experimentelor ştiinţifice, iar valoarea lor este demonstrată de studiile din literatura de specialitate.
      Noi oferim informaţii detaliate despre toate produsele noastre în descrierea produsului, pe ambalaj, prin intermediul membrilor reţelei şi al publicaţiilor companiei. Informaţiile includ indicaţii terapeutice, mod de utilizare, dozare, efecte secundare, relatări ale altor persoane care au consumat produsul respectiv.

Fără compromisuri la adresa calităţii.

CaliVita le oferă clienţilor săi doar substanţe active de cea mai înaltă calitate. Noi urmărim circuitul complet al produselor noastre, le îmbunătăţim sau le înlocuim cu unele noi, deoarece doar cele mai de calitate produse dintr-o anumită clasă pot purta denumirea „CaliVita”.

    Ne extindem în permanenţă gama de produse, pentru a putea ajuta la menţinerea sănătăţii unui număr cât mai mare de persoane. Produsele noastre respectă regulile, reglementările şi standardele americane, precum şi pe cele ale Uniunii Europene şi ale altor ţări. Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate, luând în considerare nu doar substanţele active din compoziţia acestora, ci şi ambalajul şi alte caracteristici fizice. În cazul în care nu reuşim să atingem parametrii ideali, nu suntem dezamăgiţi, ci, dimpotrivă, şi mai hotărâţi.
Pentru noi, calitatea are o importanţă absolut vitală. Prin urmare, dorim să supraveghem toate activităţile CaliVita cu ajutorul unui sistem de protecţie a calităţii la care participă ţările în care CaliVita funcţionează, colegii şi membrii reţelei.

    Dorinţa noastră de a ajuta la menţinerea sănătăţii începe cu produsele noastre. Alte sectoare importante ale serviciilor CaliVita sunt: diseminarea cunoştinţelor acumulate despre menţinerea sănătăţii, oferirea de sfaturi referitoare la problemele personale, oferirea de asistenţă. Putem veni în întâmpinarea solicitărilor membrilor, managerilor, furnizorilor noştri şi chiar ale noastre proprii doar dacă ne rezervăm dreptul de a ne îndoi... Poate că am putea face lucrurile chiar şi mai bine.


CalivitaCalivita

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook