CaliVita® - Cum Comand Produse Calivita

CaliVita®

Romana

Calivita Romania pe Facebook

Search

CUM POTI DEVENI MEMBRU CALIVITA

blog calivita cu noutati

comanda si livrare produse calivita

Cum pot comanda produse Calivita?

 

1. Comanda direct pe http://www.suplimente-naturiste.com sau prin Modulul de Comanda Rapida

2. NOU!!! Comanda prin MAGAZIN Virtual Calivita

2. Comanda prin email: calivitaro@yahoo.com (nume prenume, comanda, adresa de livrare, modalitate de livrare: curier rapid sau posta romana, TELEFON, produse comandate)

3. Comanda prin Telefon:

0765 361 940 


 

Plata produselor se face ramburs (la primirea coletului).  Daca produsul primit este deteriorat, contactati-ne la numarul de telefon: 0765 361 940 pentru remedierea situatiei.


Transportul se face prin curier rapid sau posta romana.

TRANSPORT GRATUIT prin Curier Rapid si Posta Romana la toate comenzile indiferent de valoare daca plata se face in avans in contul firmei S.C. California Fitness Romania S.R.L  la Codul IBAN : RO64BRDE360SV06994103600 iar dovada platii sa fie trimisa pe mailul calivitaro@yahoo.com, impreuna cu (nume prenume, comanda, adresa de livrare, modalitate de livrare: curier rapid sau posta romana, TELEFON, produse comandate)


Daca plata se face ramburs la primirea coletului, atunci TRANSPORTUL va fi:

TRANSPORT GRATUIT prin Posta Romana daca valoarea coletului este mai mare de 400 Lei.

TRANSPORT GRATUIT prin Curier Rapid daca valoarea coletului este mai mare de 400 Lei.

Taxele de livrare a comenzilor prin Posta Romana si Curier Rapid sunt in functie de valoarea coletului. Acestea sunt preturile incepand cu 1 ianuarie 2013:   

verde

Taxe de livrare prin Posta Romana sau Curier Rapid

Valoarea coletului

Taxa prin

Posta Romana

Taxa prin

Curier Rapid

1 - 200 lei 7 lei 15 lei
201-400 lei 7 lei 15 lei
401-500 lei GRATUIT GRATUIT
501-700 lei GRATUIT GRATUIT
peste 700 lei GRATUIT GRATUIT

verde


Important!!!!

Clientii ne-au semnalat cazuri in care mandatul de notificare de la Posta Romana nu a ajuns la destinatar, desi coletul ajunsese deja la Oficiul Postal de care apartine. In cazul in care nu primiti in cutia postala mandatul de notificare in maxim 2-3 zile (lucratoare) de la efectuarea comenzii, va rugam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti, sosirea coletului.

Cum pot comanda produse Calivita pe site?

1. Alege produsele
Alegerea produselor se face prin rasfoirea site-ului, iar prin apasarea butonului Adaugă în Coş din  dreptul fiecarui produs, acesta este selectat si introdus in Cosul cu produse. De asemenea puteti sa adaugati mai multe bucati din acelasi produs. Nu trebuie decat sa adaugati numarul de bucati dorite in dreptul casutei cantitate si apoi sa apasati pe butonul Adaugă în Coş. Dupa adaugarea unui produs acesta va aparea in casuta COŞ din dreapta sus a site-ului, si puteti continua alegerea si a altor produse rasfoind site-ul.

2. Modificarea cosului
In partea dreapta sus in casuta intitulata COŞ aveti afisate in mod continuu produsele comandate, valoarea acestora si a trasportului. Daca doriti sa modificati continutul cosului, apasati pe butonul COŞ din casuta aflata in dreapta sus. Din pagina deschisa puteti modifica cantitatea din fiecare produs, sau puteti sa stergeti anumite produse. Dupa finalizarea modificarilor daca doresti sa mai adaugi si alte produse. In cosul de cumparaturi este inclus si costul de ambalare si expediere prin Posta Romana sau Curierat. Dupa terminarea modificarilor puteti continua cumparaturile prin apasarea butonului Continua Cumparaturile sau daca vreti sa finalizati comanda apasati butonul Pasul Următor.

3. Autentificare sau crearea unui cont nou
Daca nu aveti un cont in cadrul sitului www.suplimente-naturiste.com va recomandam sa va INREGISTRATI adica sa va realizati un Cont NOU. Introduce-ti o adresa de email valida, apoi apasati pe butonul Creare Cont, in fereastra urmatoare va rog sa introduceti datele dumneavoastra personale, alegeti cu grija o parola, este important sa introduceti o adresa corecta pentru a va putea fi expediata comanda, de asemenea ulterior puteti crea si o alta adresa de expeditie pentru livrarea comenzii. Este recomandat sa bifati casuta  pentru a putea fi tinut la curent cu năutaţile si promotiile noastre.

Inregistrare client calivita

4. Finalizare cumparaturi
Dupa ce ati adaugat in Cosul de Cumparaturi toate produsele pe care vreti sa le comandati, pasati pe butonul Trimite Comanda de la cosul din partea dreapta sus sau daca ati deschis cosul apasati pe butonul Pasul Următor. Daca aveti deja un cont  trebuie sa va introduceti ADRESA DE EMAIL si PAROLA pe care le aveti in cadrul site-ului www.suplimente-naturiste.com .
Puteti selecta sau adauga o adresa diferita pentru livrare, folosind meniul derulant din partea superioara sau folosind butonul Adauga o noua adresa, pentru continuare apasa pe butonul Pasul Următor.

5. Alegere curier pentru livrare produse Calivita

Taxe de livrare prin Posta Romana sau Curier Rapid

Valoarea coletului

Taxa prin

Posta Romana

Taxa prin

Curier Rapid

1 - 200 lei 7 lei 15 lei
201-400 lei 7 lei 15 lei
401-500 lei GRATUIT GRATUIT
501-700 lei GRATUIT GRATUIT
peste 700 lei GRATUIT GRATUIT

Selecteaza modalitatea de livrare a produselor Posta Romana sau Curierat Rapid, implicit este selectat Posta Romana dar noi recomandam folosirea curierului rapid, pentru ca acesta va va aduce coletul mult mai repede si direct acasa sau la serviciu. Apasa din nou butonul Pasul Următor

6. Confirmare comanda: in fereastra care apare trebuie sa apasati pe butonul Confirm Comanda. In acest moment ati finalizat comanda si veti primi un email de confirmare a comenzii, verificati email si in directorul BULK.

In cel mai scurt timp unul dintre operatorii nostri va prelua comanda Dvs. Orice sugestii sau intrebari, date de facturare etc. le puteti scrie la rubrica "Observatii". A doua zi (sau chiar in aceeasi zi) va pleca spre Dvs. un colet cu produsele comandate (pachetul ajunge in maximum 1-5 zile lucratoare in functie de varianta de expeditie aleasa). Veti achita pretul coletului cand acesta va ajunge la Oficiul Postal sau cand Curierul de la firma de Curierat Rapid va veni la dumneavoastra.

In momentul cand coletul va fi expediat veti primi un email de informare.

Daca doriti sa comandati produse calivita pe firma va rugam sa treceti la Rubrica Observatii datele de facturare ale firmei: CUI, Numarul de la Registrul Comertului, Banca si eventual contul

Comanda produse Calivita prin email

Puteti face comanda si direct prin email : calivitaro@yahoo.com  . Va rugam ca in email sa specificati urmatoarele date:

- Nume si prenume

- Adresa completa unde doriti sa fie livrate produsele: strada, numar, bloc, scara, apartament, oras si judet

- Numarul de telefon la care puteti fi contactat pentru livrare

- Produsele pe care le doriti si cate bucati din fiecare

- Modalitatea de livrare, prin Posta Romana sau Curierat Rapid 

Comanda produse Calivita prin SMS

Puteti comanda produsele Calivita si prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 0765.361.940, persoana de contact Nanut Marius in care va rugam sa scrieti urmatoarele date:

- Nume si prenume

- Adresa completa unde doriti sa fie livrate produsele: strada, numar, bloc, scara, apartament, oras si judet

- Numarul de telefon la care puteti fi contactat pentru livrare

- Produsele pe care le doriti si cate bucati din fiecare

- Modalitatea de livrare, prin Posta Romana sau Curierat Rapid. 

Comanda produse Calivita prin telefon

Se poate comanda si prin telefon la numarul 0765.361.940.


CalivitaCalivita

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook