CaliVita® - Confidentialitate

CaliVita®


Asistenta Online

  Ai o problema cu comanda? Intreaba-ne pe Yahoo sau Facebook! Iti raspundem cat putem de repede!

Search

Calivita Romania pe Facebook

Date pe care le colectăm 

Pentru a vă putea înscrie ca membru Calivita va trebui să completaţi declaraţia  de afiliere.În baza acestei declaraţii considerăm voluntară furnizarea datelor dumneavoastră către compania S.C. California Fitness România S.R.L., ea reprezentând totodată acordul dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Principalele informaţii pe care le colectăm sunt:

 • Nume si Prenume
 • Cod numeric personal
 • Seria şi numărul cărţii de identitate
 • Data naşterii
 • Sex
 • Adresa de domiciliu şi adresa unde doriţi să primiţi corespondenţa
 • Număr de telefon
 • Adresa de e-mail

Calitatea de membru  este valabilă un an de zile, putând fi reînnoită după această perioadă. În cazul în care nu prelungiţi calitatea de membru datele dumneavoastră vor fi şterse automat din baza noastră de date.

Scopurile colectării

 • Facturarea produselor pe care doriţi să le cumpăraţi;
 • Înscrierea în baza noastră de date astfel încât să aveţi acces la produsele noastre şi să beneficiaţi de toate drepturile oferite membrilor CaliVita;
 • Livrarea produselor;
 • Informarea;

Sistemul de plată on-line

Este dezvoltat de către Credit Europe Bank şi presupune efectuarea plăţilor prin intermediul cardurilor într-un mediu securizat. Plăţile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiază de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor şi vânzătorilor în tranzacţii sigure pe Internet. Această măsură de siguranţă presupune redirecţionarea utilizatorului în momentul efectuării plăţii pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deţinător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacţie online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

În vederea finalizării tranzacţiei în condiţii optime va trebui să furnizaţi:

 • Numele posesorului de card
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menţionate pe faţa cardului, fără spaţii)
 • Data expirării cardului
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului înscripţionate pe banda cu semnătură)

Tranzacţiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul Dvs, în condiţiile agreate cu Banca emitentă a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzacţiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

3d Secure

      

Transferul datelor

Pentru ca Reţeaua să funcţioneze, este necesar transferul informaţiilor între computerile din Reţea sau/ şi companiile sale administrative şi/ sau entităţile sale afiliate. Distribuitorul este de accord ca Reţeaua şi/ sau Compania să transfere informaţiile despre Distribuitor către sau între oricare dintre entităţile afiliate, subsidiare şi asociate ale Companiei şi/ sau Reţelei, în scopul desfăşurării normale a activităţilor din Reţea.

Definiţii   

 1. Reţeaua- Reţeaua CaliVita® International, formată din toti Distribuitorii săi, la nivel global, cu ajutorul cărora sunt distribuite produsele.
 2. Distribuitor  - Persoane fizice, companii sau organizaţii care sunt înregistrate de companie ca Distribuitori independenţi ai produselor Reţelei. Poate deveni distribuitor orice persoană majoră.

Accesul dumneavoastră la date

Datele furnizate de dumneavoastră companiei S.C. California Fitness România S.R.L. sunt păstrate până la revocarea acestora sau până la expirarea calităţii de membru.
În cazul în care doriţi să retrageţi datele dumneavoastră din baza de date o puteţi face prin completarea şi semnarea „cererii de retragere”, apoi expedierea acesteia la următoarea adresă:

S.C.California Fitness România SRL
Ghiroda 
Str. Calea Aviatorilor nr. 18
Jud. Timiş 

Imediat după primirea cererii ne vom ocupa de ştergerea datelor dumneavoastră din baza noastră de date şi vă vom anunţa în scris despre acest lucru.
În cazul în care doriţi să actualizaţi anumite date vă rugăm să scrieţi email la info@calivita.ro

Securitatea informaţiilor

Datele dumnevoastră personale furnizate companiei S.C. Califirnia Fitness România S.R.L. sunt administrate confidenţial conform prevederilor legislative, Legea 677/2001, Legea 506/2004.

Accesul la datele dumneavoastră se poate face doar din interior, baza de date fiind securizată.

Nr. Notificare 17142/07.07.2010


CalivitaCalivita

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook