CaliVita® - Livrare produse Calivita

CaliVita®

Romana

Calivita Romania pe Facebook

Search


Comanda si livrarea produselor calivita


 ?  Costuri de livrare ale produselor Calivita


   Valoarea comenzii:            
    Taxa prin Curier Rapid:       
0-400 Lei
15 Lei
Peste 400 Lei
GRATUIT

 

 

Plata produselor se face ramburs (la primirea coletului).  Daca produsul primit este deteriorat, contactati-ne la numarul de telefon: 0765 361 940 pentru remedierea situatiei.


Transportul se face prin curier rapid.

TRANSPORT GRATUIT prin Curier Rapid la toate comenzile indiferent de valoare daca plata se face in avans in contul firmei S.C. California Fitness Romania S.R.L  la Codul IBAN : RO64BRDE360SV06994103600 iar dovada platii sa fie trimisa pe mailul calivitaro@yahoo.com, impreuna cu (nume prenume, comanda, adresa de livrare, modalitate de livrare: curier rapid sau posta romana, TELEFON, produse comandate)


 !  Daca doriti sa deveniti Membru al www.suplimente-naturiste.com beneficiati de 10% REDUCERE la toate produsele. In plus transport Gratuit la inscrierea ca membru cu comanda de peste 100 lei. Trebuie doar sa completati si campul OPTIONAL ca in imagine cu CNP si seria de buletin (C.I.)


Completeaza cu cnp si ci de buletine pentru card de membru calivita

 !  Important!

Plata produselor se face ramburs (la primirea coletului). In cazul in care coletul primit este deteriorat, contactati-ne la numarul de telefon: 0765 361 940


CalivitaCalivita

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook