CaliVita® - Calitatea Produselor Calivita

CaliVita®


Asistenta Online

    Ai o problema cu comanda? Intreaba-ne pe Yahoo sau Facebook! Iti raspundem cat putem de repede!

Search

Calivita Romania pe Facebook

Calivita inseamna Calitate si Respect fata de client in primul rand!


Produsele Calivita sunt aprobate si avizate de cele mai inalte foruri de control al calitatii produselor alimentare din lume: FDA (Food and Drug Administration USA), GMP (Good Manufacturing Practice), dar si de Ministerul Sanatatii din Romania.

Food and drug administration usa   good manufacturing practice     ministerul sanatatii romania

 Zilnic sute de clienti folosesc si se bucura de produsele Calivita si au incredere ca au comparat produse de Calitate.

 Increderea lor ne obliga pe noi, cei din spatele www.suplimente-naturiste.com sa le oferim servicii excelente si sa le garantam ca absolut toate suplimentele de pe site sunt produse in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate chiar daca asta presupune un pret mai mare fata de concurenta.

 Ultimele zile au demonstrat inca o data, ca sunt o multime de persoane rau-intentionate care fac orice doar pentru a scoate profit, producand niste asa-zise produse naturiste in niste conditii pur si simplu inumane, dupa cum o sa vedeti si in videoclipul de mai jos preluat de la Politia Romana Prahova.

Dupa cum stim cu totii, ne confruntam frecvent cu obiectii din partea consumatorilor nostri privind pretul "ridicat" al produselor CaliVita.

Asa cum v-am mai spus, stiam ca multe firme romanesti si din Orientul Indepartat au probleme de calitate grave, care pot pune in pericol sanatatea consumatorilor.

Problemele se refera la ingrediente interzise, diferite de ceea ce se prezinta pe eticheta, produse impure, infestate etc.

Desigur, nu trebuie sa generalizam, exista si firme romanesti care respecta standardele legale.

Totusi, cred ca imaginile si textele de mai jos sunt relevante. Avand in vedere conditiile de productie, putem intelege de ce 1 litru de Noni poate costa la unele Firme 40-50 de lei.

Speram ca aceste informatii sa va fie de folos in tratarea obiectiilor legate de pret si in evidentierea diferentelor de calitate, siguranta, igiena, intre produsele noastre si ale unor concurenti locali.

Atunci cind un client va spune ca produsele noastre sint mult mai scumpe decit cele din farmacie, puteti sa-l invitati sa vizioneze filmuletul din link-urile de mai jos.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Prahova au descoperit în timpul a trei percheziţii domiciliare mii de kilograme de homeopate şi suplimente alimentare, produse şi depozitate în spaţii improvizate şi în condiţii necorespunzătoare.

 

 

Percheziţiile s-au desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în trei imobile situate în Ploieşti, respectiv o locuinţă, o secţie de producţie şi un magazin de desfacere, unde se desfăşurau activităţi de producere şi comercializare de medicamente homeopate şi suplimente alimentare.

La percheziţii au fost găsiţi 24.400 litri produse semifabricate, aflate în diferite stadii ale procesului tehnologic, aproximativ o tonă de produse finite (suplimente alimentare şi produse naturiste), şi circa 40.000 de kg materii prime folosite în procesul de producţie, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă, evidenţă primară şi nici de fabricaţie.

Materia primă folosită pentru producerea suplimentelor era depozitată în butoaie de plastic, era mucegăită în multe dintre cazuri, fermentată şi plină de muşte, iar recipientele murdare stăteau la un loc cu cele curate şi pregătite pentru vânzare. Pentru neregulile constatate, a fost dispusă indisponibilizarea tuturor materialelor şi produselor găsite, până la finalizarea cercetărilor şi au fost prelevate eşantioane de probe pentru efectuarea analizelor de laborator.

 In concluzie, cand trag linie clientii Calivita pot fi fericiti ca au cumparat exact ceea ce si-au dorit si au siguranta ca produsele folosite sunt pentru sanatatea lor si a familiei.

Bibliografie:

http://adevarul.ro/locale/ploiesti/medicamente-homeopate-1_51909e00053c7dd83f9340b3/index.html

http://www.stiriploiesti.ro/video-perchezitii-la-producatorii-si-comerciantii-de-medicamente-homeopate-comunicat-de-presa/


CalivitaCalivita

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook