CaliVita® - Tratament naturist tumori benigne

Comanda produse Calivita cu 20% Reducere fata de pretul de lista. Livrarea produselor Calivita se face din depozitul central Calivita in cel mai scurt timp posibil.

CaliVita®


Asistenta Online

    Ai o problema cu comanda? Intreaba-ne pe Yahoo sau Facebook! Iti raspundem cat putem de repede!

Utilizarea produselor Calivita in tratarea de tumori benigne

Tumori - proliferare excesiva de celule anormale care seamana mai mult sau mai putin cu tesutul in care se dezvolta si sfarsesc prin a dobandi o autonomie biologica.

Cauzele si factorii ce favorizeaza aparitia de tumori: ereditare, chimice (tabagism), fizice (radiatii ale soarelui), biologice (actiunea unui virus); aceste tumori se pot asocia intre ele.

Se intampla ca unele tumori sa nu aiba o cauza cunoscuta. Celulele unei tumori si-au pierdut sensibilitatea la mesajele organismului care impiedica in mod normal orice proliferare excesiva.

La o persoana sanatoasa, toate celulele tumorale izolate care apar sunt in mod normal inhibate sau distruse de catre globulele albe ale sistemului imunitar. Deci, unele tumori adevarate nu se poat dezvolta decat daca celulele lor au devenit rezistente la sistemul imunitar.

Diferite tipuri de tumori: se impart in tumori benigne si tumori maligne (canceroase).

- tumori benigne au, de obicei, un volum limitat. Aceste tumori benigne refuleaza spre tesuturile vecine fara a le invada, nu dau metastaze si, majoritatea acestori tumori benigne nu au consecinte grave asupra bolnavului.

- referitor la tumori maligne si cancerele acestea au caracteristici care de cele mai multe ori pot fi opuse, punct cu punct, precedentelor. Acest tip de tumori devin adesea voluminoase, sunt prost delimitate, infiltreaza tesuturile invecinate, recidiveaza adesea dupa ablatie si mai ales au tendinta de a se raspandi la distanta, formand metastaze.

Simptome si semne pentru tumori :in general nu au simptome specifice, nici constante.

Tumori se semnaleaza in mod obisnuit, dar nu sistematic, prin prezenta unei mase palpabile sau, atunci cand este vorba de un organ din profunzime, o formatiune vizibila pe radiografii. Destul de des, aceste tumori nu sunt dureroase.

Simptome de tumori pot fi legate de faptul ca ele secreta uneori in exces anumite substante care au o actiune hormonala, legata sau nu de organul de origine (secretie excesiva de hormon tiroidian, cauzata de  tumori benigne a glandei tiroide, de exemplu).

Simptomele la tumori mai pot fi provocate si de compresia tesuturilor, precum si a organelor vecine: o tumora a creierului poate provoca astfel o hemiplegie. O alterare a starii generale (febra, oboseala, pierdere in greutate) si prezenta unor semne biologice de inflamatie sunt indicii importante, dar nu specifice (poate fi vorba de o infectie), de tumori maligne destul de avansate.

1. Tumori beningne: Lipoame. Aceste tumori sunt formatiuni tumorale necanceroase ce iau nastere datorita prezentei unor valori crescute ale colesterolului sanguin care se acumuleaza intr-o anumita zona a corpului (tratamentul consta in reducerea colesterolului, iar apoi interventie chirurgicala simpla):

- Cholestone (1-1-0 ).

- Nopalin (1-2-1 ).

- Omega 3 (1-0-1).

- Slim Formula (0-1-1).

 Se a face o cura continua de 2-3 luni.

2. Orice alte tumori benigne.

- Culevit (1-1-1 ).

Atentie! Se va lua obligatoriu doar unul dintre cele doua produse, neamestecand-se intre ele datorita mecanismelor opuse de actiune!

- Rhodiolin (1-1-1).

- Omega 3 (1-0-1).

- Liquid Clorophyll (1-1-1)

3. Tumori maligne, canceroase.

Din gama de produse CaliVita utilizate in tratamentul cancerelor se merge pe urmatoarele produse:

- Noni

- Zen Thonic

- Ocean 21

- Liquid Clorophyll

- Melatonina

- Resveratrol

- Spirulina Chlorella Plus

- Shark Aid

- Culevit

- Oxy Max


<<< Inapoi la Tratamente naturiste


CalivitaCalivita

Coş  

(gol)
logo