CaliVita® - Comisia de Disciplină şi Etică

CaliVita®


Asistenta Online

    Ai o problema cu comanda? Intreaba-ne pe Yahoo sau Facebook! Iti raspundem cat putem de repede!

Search

Calivita Romania pe Facebook

Regulament de funcţionare

 

 

Glosar de termeni

Stabilirea, modificarea şi acceptarea Regulamentului

Coordonatele calităţii de Distribuitor

Activităţile Distribuitorilor

Responsabilităţile Distribuitorilor

Punctele Bonus

Nivelele de performanţă

Reduceri pentru Distribuitorii Consumatori

Plata bonusurilor pentru nivelele nominale de performanţă

Rabatul Elite

Bonusul Progresiv de Recompensă

Bonusul de Linie Triplă

Statutul de Manager – Prevederi generale

Recompense financiare speciale pentru Manageri

Statutul de Manager – Condiţii de calificare şi recompense

Comisia de Etică şi Disciplină

Garanţia produselor

Comisia de Disciplină şi Etică

16.01 Preşedintele CaliVita® International este Preşedintele Comisiei de Disciplină şi Etică a CaliVita® International şi el are dreptul exclusiv de a-i numi pe membrii acestei comisii.

16.02 Comisia de Disciplină şi Etică este formată din Preşedintele CaliVita® International, doi (2) Manageri din Reţea şi o (1) persoană independentă din afara Companiei şi/ sau Reţelei. Celor patru (4) membri ai comisiei le revin cinci (5) voturi, şi anume: Preşedintele – două (2) voturi, fiecare Manager – câte un (1) vot, persoana independentă – un (1) vot.

16.03 Distribuitorii recunosc şi acceptă dreptul unic al Comisiei de Disciplină şi Etică de a hotărî dacă un Distribuitor încalcă prevederile Regulamentului.

16.04 În cazul în care Comisia de Disciplină şi Etică consideră că a avut loc o violare a Regulamentului, Distribuitorul implicat este de acord să se supună oricăror sancţiuni considerate adecvate de către Comisia de Disciplină şi Etică.

16.05 În cazul unei sancţiuni, Comisia de Disciplină şi Etică va trimite o înştiinţare scrisă Distribuitorului respectiv, sub forma unei scrisori recomandate, la ultima adresă cunoscută a Distribuitorului, aşa cum apare în baza de date a Companiei. Scrisoarea va menţiona data intrării în vigoare a sancţiunii (sancţiunilor) şi, dacă este cazul, data încetării sancţiunilor. Sancţiunea (sancţiunile) va intra în vigoare la data menţionată, indiferent dacă şi când Distribuitorul primeşte înştiinţarea.

16.06 Dacă sancţiunea implică anularea calităţii de Distribuitor, Distribuitorul îşi pierde toate drepturile şi privilegiile care decurg din calitatea de Distribuitor, inclusiv dreptul de a utiliza Codul de Distribuitor.

16.07 Dacă unui Distribuitor i-a fost anulată calitatea de Distribuitor de către Reţea şi/ sau Companie, acesta poate solicita din nou înscrierea în Reţea după o perioadă de şase (6) luni de la anularea calităţii de Distribuitor. Dacă cererea de reînscriere este acceptată de Reţea şi/ sau Companie, fostul Distribuitor se poate înscrie ca nou Distribuitor, fără nicio legătură cu Grupul şi/ sau linia sa sponsorială anterioară.

16.08 Dacă sancţiunea implică suspendarea calităţii de Distribuitor, Distribuitorul şi/ sau Reprezentanţii vor înceta orice activitate în Reţea pe durata perioadei de suspendare, iar drepturile şi privilegiile lor de Distribuitori vor fi suspendate. Mai mult, Distribuitorul va pierde toate drepturile asupra propriei afaceri în Reţea pe durata perioadei de suspendare.


CalivitaCalivita

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook