CaliVita® - Bonusul Progresiv de Recompensă

CaliVita®


Asistenta Online

    Ai o problema cu comanda? Intreaba-ne pe Yahoo sau Facebook! Iti raspundem cat putem de repede!

Search

Calivita Romania pe Facebook

Regulament de funcţionare

 

 

Glosar de termeni

Stabilirea, modificarea şi acceptarea Regulamentului

Coordonatele calităţii de Distribuitor

Activităţile Distribuitorilor

Responsabilităţile Distribuitorilor

Punctele Bonus

Nivelele de performanţă

Reduceri pentru Distribuitorii Consumatori

Plata bonusurilor pentru nivelele nominale de performanţă

Rabatul Elite

Bonusul Progresiv de Recompensă

Bonusul de Linie Triplă

Statutul de Manager – Prevederi generale

Recompense financiare speciale pentru Manageri

Statutul de Manager – Condiţii de calificare şi recompense

Comisia de Etică şi Disciplină

Garanţia produselor

Bonusul Progresiv de Recompensă

11.01. Distribuitorii care au atins nivele nominale de performanţă (12%, 15%, 18%, 21%) au dreptul la Bonusul Progresiv de Recompensă dacă îndeplinesc toate condiţiile specificate în această secţiune. Acest bonus le permite Distribuitorilor Plini (Distribuitorii ne-Consumatori) să îşi crească bonusul lunar primit la o valoare mai mare decât cea indicată de nivelul lor nominal de performanţă, dacă îndeplinesc condiţiile necesare.

11.02. Pentru a se califica pentru Bonusul Progresiv de Recompensă, Distribuitorul trebuie să îndeplinească următoarele condiţii (secţiunile 11.02.1-11.02.3) într-o anumită lună:
11.02.1 – Distribuitorul trebuie să aibă un nivel nominal de performanţă de minimum 12% (Distribuitor Plin).
11.02.2 – Dacă Distribuitorul a fost sub nivelul de 12% în luna anterioară, trebuie să fi atins minimum nivelul de 10% în fiecare lună, pe o perioadă de trei luni consecutive imediat înainte de luna în care Distribuitorul a atins nivelul de 12%.
11.02.3 – Distribuitorul trebuie să fi obţinut o creştere de minimum 10% a PBG pe lună, faţă de media PBG a perioadei de trei luni anterioare lunii în cauză.  

11.03. Suma Bonusului Progresiv este egală cu creşterea lunară în procente (de la plata nominală), referitoare la media atinsă în ultimele trei luni de zile.

11.04. Indiferent de valoarea calculată după regulile menţionate la 11.03, Bonusul Progresiv de Recompensă este limitat, lunar, la maximum 50% sau la $500 USD – care dintre aceste două sume este mai mică.

11.05. Compania îşi rezervă dreptul de a plăti Bonusul Progresiv de Recompensă în echivalentul în moneda locală, calculat în baza ratei de schimb valabilă la momentul plătirii bonusului.

11.06. În unele ţări, pot exista variaţii referitoare la totalul de PB necesare pentru calificarea la plăţile Bonusului Progresiv de Recompensă. Pentru detalii, vă rugăm consultaţi-vă Sponsorul sau Compania din ţara dumneavoastră.

11.07. Distribuitorul pierde dreptul la Bonusul Progresiv dacă s-a calificat pentru Premiul Managerial.

11.08. Distribuitorul va redobândi dreptul de a primi Bonusul Progresiv în cazul în care nu s-a calificat pentru Premiul Managerial (încă) şi, pe lângă condiţiile de bază, îndeplineşte următoarea condiţie suplimentară: performanţa sa medie pe trimestrul anterior depăşeşte cu cel puţin 10% ultima performanţă medie. Ultima performanţă medie se referă la PBG din ultima lună – în care plata Bonusului Progresiv a avut loc – şi la două luni dinainte de aceasta.


CalivitaCalivita

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook