CaliVita® - Rabatul Elite

CaliVita®


Asistenta Online

    Ai o problema cu comanda? Intreaba-ne pe Yahoo sau Facebook! Iti raspundem cat putem de repede!

Search

Calivita Romania pe Facebook

Regulament de funcţionare

 

 

Glosar de termeni

Stabilirea, modificarea şi acceptarea Regulamentului

Coordonatele calităţii de Distribuitor

Activităţile Distribuitorilor

Responsabilităţile Distribuitorilor

Punctele Bonus

Nivelele de performanţă

Reduceri pentru Distribuitorii Consumatori

Plata bonusurilor pentru nivelele nominale de performanţă

Rabatul Elite

Bonusul Progresiv de Recompensă

Bonusul de Linie Triplă

Statutul de Manager – Prevederi generale

Recompense financiare speciale pentru Manageri

Statutul de Manager – Condiţii de calificare şi recompense

Comisia de Etică şi Disciplină

Garanţia produselor

Rabatul Elite

10.01. Compania poate include anumite produse în categoria „Elite” în lista oficială de preţuri. Produsele care fac parte din categoria „Elite” pot varia de la perioadă la perioadă, iar stabilirea produselor incluse în această categorie este la discreţia Companiei. În urma achiziţionării de produse din categoria Elite, un Distribuitor poate obţine dreptul la reduceri suplimentare, aşa cum se va specifica în această secţiune. Orice Distribuitor poate cumpăra produse din categoria Elite, indiferent de nivelul sau statutul atins.

10.02. Distribuitorii ale căror cumpărături personale de produse din categoria Elite depesc 400 PBP într-o anumită lună vor primi dreptul la un rabat de 10% din valoarea produselor din categoria Elite cumpărate în luna respectivă, peste nivelul de 400 PBP (Rabatul Elite). Acest rabat se aplică oricărui Distribuitor care îndeplineşte condiţiile, indiferent de nivel sau statut.

10.03. Valoarea Rabaturilor Elite acumulate de un Distribuitor poate fi folosită de Distribuitor în orice moment, pentru a cumpăra orice produse din Reţea, în decurs de 12 luni de la obţinerea dreptului la Rabatul Elite. Rabaturile Elite acumulate pot fi folosite pentru a reduce valoarea unei singure facturi emise pentru cumpărarea de produse din Reţea până la maximum 50% din valoarea totală a facturii.

10.4. Distribuitorul pierde dreptul la Rabatul Elite dacă nu îl foloseşte în următoarele 12 luni după obţinerea acestuia. Această prevedere nu se va aplica în jurisdicţiile care interzic astfel de acţiuni. În astfel de jurisdicţii, Compania va acţiona în conformitate cu legile în vigoare.

10.05. Dreptul la Rabatul Elite poate fi folosit doar pentru cumpărarea produselor din Reţea şi nu poate fi convertit în echivalentul său bănesc de către Distribuitor, Compania nefiind obligată să convertească aceste drepturi de reducere în echivalentul lor bănesc.


CalivitaCalivita

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook