CaliVita® - Reduceri pentru Distribuitorii Consumatori

CaliVita®


Asistenta Online

    Ai o problema cu comanda? Intreaba-ne pe Yahoo sau Facebook! Iti raspundem cat putem de repede!

Search

Calivita Romania pe Facebook

Regulament de funcţionare

 

 

Glosar de termeni

Stabilirea, modificarea şi acceptarea Regulamentului

Coordonatele calităţii de Distribuitor

Activităţile Distribuitorilor

Responsabilităţile Distribuitorilor

Punctele Bonus

Nivelele de performanţă

Reduceri pentru Distribuitorii Consumatori

Plata bonusurilor pentru nivelele nominale de performanţă

Rabatul Elite

Bonusul Progresiv de Recompensă

Bonusul de Linie Triplă

Statutul de Manager – Prevederi generale

Recompense financiare speciale pentru Manageri

Statutul de Manager – Condiţii de calificare şi recompense

Comisia de Etică şi Disciplină

Garanţia produselor

Reduceri pentru Distribuitorii Consumatori

8.01. Distribuitorii care au atins un nivel de performanţă de Distribuitor Consumator (4%, 7% sau 10%) nu au dreptul la recompense financiare din partea Companiei, dar pot beneficia de reduceri suplimentare la preţul de Distribuitor în momentul cumpărării produselor din Reţea.

8.02. Nu există un nivel lunar minim de cumpărături pentru Distribuitorii care au atins nivelul de Distribuitor Consumator, pentru a putea beneficia de reduceri suplimentare. Aceasta nu se aplică în cazul Rabatului Elite (vezi secţiunea 10.00), care implică anumite condiţii referitoare la nivelul minim de cumpărături.  

8.03. Reducerile de care beneficiază Distribuitorii care au atins nivelul de Distribuitor Consumator se calculează într-o manieră asemănătoare cu plăţile bonus pentru nivelele nominale de performanţă (vezi secţiunea 9.03), dar, în cazul Distribuitorilor Consumatori, Compania nu îi recompensează financiar pe aceştia, ci le permite să utilizeze suma respectivă drept reducere suplimentară pentru cumpărăturile ulterioare de produse din Reţea, în anumite limite, care sunt descrise în secţiunile 8.05 şi 8.06.

8.04. Reducerea obţinută de un Grup se calculează aplicând procentul nivelului de performanţă la totalul de PCP şi PCG. Reducerea obţinută de un Distribuitor Consumator reprezintă diferenţa dintre reducerea totală de Grup şi suma reducerii Grupului respectiv care se aplică liniei inferioare a Distribuitorului Consumator în acel Grup.

8.05. Valoarea drepturilor de reducere nefolosită de Distribuitorii Consumatori se cumulează şi poate fi folosită în orice moment pentru a cumpăra produse din Reţea, timp de 12 luni de la obţinerea dreptului la reducere. Drepturile de reducere acumulate pot fi folosite pentru a reduce orice factură emisă la cumpărarea produselor din Reţea, până la maximum 50% din valoarea totală a facturii.

8.06. Distribuitorii Consumatori vor pierde drepturile de reducere care nu sunt folosite în decurs de 12 luni de la obţinerea acestora. Această prevedere nu se va aplica în jurisdicţiile care interzic astfel de acţiuni. În aceste jurisdicţii, Compania va respecta legile şi regulile în vigoare.

8.07. Drepturile de reducere pentru Distribuitorii Consumatori pot fi utilizate doar pentru cumpărarea produselor din Reţea şi nu pot fi convertite în echivalentul lor bănesc de către Distribuitorii Consumatori, Compania nefiind obligată să convertească aceste drepturi de reducere în echivalentul lor bănesc.

8.08. În urma calificării, Distribuitorii Consumatori au dreptul la Rabatul Elite. Acest rabat este considerat separat de reducerile cuvenite Distribuitorilor Consumatori, deoarece implică standarde diferite de calificare şi metode diferite de calcul. Pentru detalii referitoare la Rabatul Elite, consultaţi secţiunea 10.00.


CalivitaCalivita

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook