CaliVita® - Punctele Bonus

CaliVita®


Asistenta Online

    Ai o problema cu comanda? Intreaba-ne pe Yahoo sau Facebook! Iti raspundem cat putem de repede!

Search

Calivita Romania pe Facebook

Regulament de funcţionare

 

 

Glosar de termeni

Stabilirea, modificarea şi acceptarea Regulamentului

Coordonatele calităţii de Distribuitor

Activităţile Distribuitorilor

Responsabilităţile Distribuitorilor

Punctele Bonus

Nivelele de performanţă

Reduceri pentru Distribuitorii Consumatori

Plata bonusurilor pentru nivelele nominale de performanţă

Rabatul Elite

Bonusul Progresiv de Recompensă

Bonusul de Linie Triplă

Statutul de Manager – Prevederi generale

Recompense financiare speciale pentru Manageri

Statutul de Manager – Condiţii de calificare şi recompense

Comisia de Etică şi Disciplină

Garanţia produselor

Punctele Bonus

6.01. La cumpărarea produselor Reţelei, Distribuitorul primeşte Puncte Bonus, în afara cazului în care Compania şi/ sau Reţeaua nu stabilesc astfel. Punctele Bonus obţinute reprezintă unul din factorii utilizaţi de către Companie şi/ sau Reţea pentru a determina recompensele cuvenite Distribuitorului, care pot îmbrăca forma unor reduceri suplimentare de la preţul de Distribuitor sau a plăţilor de bonusuri în numerar.

6.02. Numărul de Puncte Bonus primite pe unitatea de valută cheltuită pentru cumpărarea unui produs poate să nu fie uniform sau egal pentru toate produsele dintr-o anumită ţară, precum nici pentru produse identice din ţări diferite şi poate să nu rămână constant pentru un anumit produs dintr-o anumită ţară. Compania şi/ sau Reţeaua au libertatea de a modifica, la anumite intervale, numărul de Puncte Bonus primite la cumpărarea produselor din Reţea. Distribuitorii pot afla în orice moment numărul de Puncte Bonus obţinute la cumpărarea unui anumit produs, consultând lista oficială de preţuri a Companiei publicată în ţara lor.

6.03. Suma în USD necesară pentru cumularea unui anumit număr de Puncte Bonus şi pentru atingerea unui anumit nivel de performanţă poate varia în funcţie de ţară, deoarece Compania determină nivelul de performanţă aplicabil diferitelor ţări în mod separat. În scopul oferirii de informaţii comparative Distribuitorilor, Reţeaua face o medie a Punctelor Bonus necesare pentru atingerea nivelelor de performanţă în toate ţările, pentru a determina „Nivelul Mediu Global de Performanţă”. 


CalivitaCalivita

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook