Sugar Free Gummies Multivitamine gumate pentru Copii. Actualizat: 31-Octombrie-2017

CaliVita®


Asistenta Online

    Ai o problema cu comanda? Intreaba-ne pe Yahoo sau Facebook! Iti raspundem cat putem de repede!

Search

Sugar Free Gummies (100 jeleuri)

Certificate GMP, Ministerul Sanatatii si Fda produse CaLiViTa

Sugar Free Gummies (100 jeleuri)

Sugar Free Gummies este un produs cu multivitamine şi minerale gustos şi uşor de mestecat, conceput special pentru copii.

Mai multe detalii


108,90 LEI .

Disponibilitate

75 produse în stoc


Sugar Free Gummies Multivitamine gumate pentru copii

 

 


1. Ce este Sugar Free Gummies Multivitamine gumate pentru copii

2. PENTRU CINE RECOMANDĂM Sugar Free Gummies?

3. Simptomele generale ale lipsei de vitamine

4. Pielea uscată, semnul deficitului de vitamina A

5. Deficit de vitamina D

6. Carenţe de vitamina B8 (biotina) – mătreaţă

7. Lipsa de acid folic (vitamina B9) – anemie

8. Carenţa de vitamina C

9. Carenţa de vitamina E

10. ŞTIAŢI CĂ?

11. Continut Sugar Free Gummies Multivitamine

12. Mod de administrare Sugar Free Gummies Multivitamine

1. Ce este Sugar Free Gummies Multivitamine gumate pentru copii

Sugar Free Gummies este un produs gustos cu multivitamine uşor de mestecat, conceput special pentru copii. Jeleurile gumate oferă vitaminele şi mineralele necesare pentru dezvoltarea echilibrată a copiilor şi au gust natural de căpşuni, portocale şi ananas. Produsul nu conţine zahăr, coloranţi artificiali sau agenţi aromatizanţi.

2. Pentru cine recomandam Sugar Free Gummies?

- Pentru consumul zilnic al copiilor, în scopul dezvoltării echilibrate şi al creşterii rezistenţei organismului.

- Celor care preferă un produs cu multivitamine uşor de mestecat, cu gust plăcut, fără zahăr.

- Celor care doresc să îşi înveţe copiii prin joc despre un stil sănătos de viaţă.

3. Simptomele generale ale lipsei de vitamine

Printre simptomele generale ale lipsei de vitamine se numără: oboseala, extenuarea, letargia, indispoziţia, lipsa poftei de mâncare, deteriorarea performanţei fizice şi mentale, îmbolnăvirile frecvente cauzate de scăderea rezistenţei.

E bine ştiut că organismul uman nu poate funcţiona în parametri normali, nu se poate regenera sau dezvolta adecvat dacă nu i se asigură necesarul de vitamine (grup de substanţe organice naturale). Principala sursă de aprovizionare (şi cea mai sănătoasă) cu vitamine constă în alimentele din hrana zilnică, dar niciun aliment, exceptând laptele matern, nu conţine toate vitaminele de care ai nevoie. De aceea este necesar să fii atentă la dieta cu care îţi obişnuieşti corpul astfel încât să acoperi tot necesarul de vitamine.


Deficitul unei singure vitamine poate provoca tulburări sau chiar afecţiuni medicale. Carenţele de vitamine apar nu numai din cauza unei alimentaţii incorecte, ci şi din cauze cum ar fi: preparea termică care distruge vitaminele, anorexia, dezechilibrele de la nivelul florei intestinale (flora sintetizează vitamine), dereglarea absorbţiei vitaminelor pe tractul gastro-intestinal, parazitozele (invadarea organismului cu paraziţi patogeni) sau stări fiziologice precum perioada alăptării, sarcina, creşterea.

4. Pielea uscată, semnul deficitului de vitamina A

Denumită si retinol, vitamina A este implicată în multe procese din organism, astfel influenţează vederea, dar şi sănătatea pielii şau a oaselor. Ea este indispensabilă ochilor, mai ales pentru vederea crepusculară, are un rol important în diferenţierea celulară şi în menţinerea structurii normale a celulelor, deci este esenţială în procesele de reparare, vindecare şi de regenerare celulară.

Tot vitamina A răspunde de tonusul pielii tale, lipsa acestei vitamine fiind vizibilă la exterior prin uscăciune, cojire şi risc sporit de infecţii cutanate. În plus prin uscarea mucoaselor se poate produce si scăderea puterii de protecţie a sistemului imunitar.

5. Deficit de vitamina D

– rahitism (la copii şi tineri) şi osteomalacie (decalcifiere a oaselor, la adulti) Fără vitamina soarelui sistemul osos devine mai puţin rezistent, iar sistemul imunitar slăbit. Sinteza vitaminei D se produce prin transformarea colesterolului, sub influenţa razelor ultraviolete ale soarelui.

Vitamina D susţine procesul de absorbţie al calciului de către organism, fără vitamina D calciul nu se poate fixa în oase. Deficitul de vitamina D se confundă uşor cu deficitul de calciu-fosfor.

6. Carenţe de vitamina B8 (biotina) – mătreaţă

Din cauza implicării în metabolismul grăsimilor şi aminoacizilor ce păstrează sănătatea părului şi a pielii, carenţa de vitamina B8 se manifestă prin uscarea pielii, ulceraţii, mâncărimi şi apariţia mătreţii la nivelul scalpului.

În cazul vitaminei B8, deficitul poate fi determinat de tratament cu antibiotic administrat pe termen lung sau de consumul excesiv de ouă (conţin avidină, un antagonist al biotinei).

7. Lipsa de acid folic (vitamina B9) – anemie

Organismul produce globule roşii cu ajutorul acidului folic, iar în cazul gravidelor deficitul de acid folic este foarte periculos. Studiile arată că acest deficit determină la nou-născut o greutate mică la naştere, poate conduce la anomalii congenitale şi creşte riscul de boli.

8. Carenţa de vitamina C

- oboseală, gingivită, hemoragii, scade rezistenţa la infecţii, reumatisme Carenţa de vitamina C este cu atât mai riscantă în cazul în care fumezi, te expui poluării, consumi cafea, eşti stresat, vârsta având şi ea un cuvânt important de spus (peste 55 de ani).

Carenţa gravă de vitamina C se poate manifesta şi prin apariţia unor boli cum ar fi scorbut (la rândul ei caracterizată prin oboseală de intensitate mare, pete livide pe piele, gingii moi, sângerări ale tuturor membranelor mucoase), afectarea gravă a gingiilor şi dureri osteoarticulare (artrită reumatoidă, neoplaziile oaselor şi articulaţiilor, guta).


Vitală pentru buna funcţionare a organismului, vitamina C este un sprijin în timpul sarcinii şi pentru dezvoltarea corectă a fătului. Implicată în procesul de formare a colagenului, oaselor, cartilajelor, sistemului nervos al fătului, gingiilor, vitamina C este un antioxidant puternic. Asimilată înainte de naştere, creşte nivelul de fier din organism, esenţial având în vedere că în timpul naşterii femeia pierde o cantitate însemnată de sânge.

Consumul constant de vitamina C întăreşte placenta şi creşte şansa de a naşte un copil sănătos şi puternic.

9. Carenţa de vitamina E

- scade fertilitatea, provoacă anemie, tulburări ale sistemului nervos central, tulburări neuromusculare, alterarea retinei Foarte rară, carenţa de vitamina E apare, în special, în contexte aparte - copil prematur, boala lui Crohn (malabsorbţie digestivă cronică), boli genetice (tulburare a metabolismului lipidelor, de exemplu). Antioxidant puternic, vitamina E contribuie la echilibrul sistemului vacular şi nervos, membranelor celulare şi oferă protecţie vitaminei A.

10. ŞTIAŢI CĂ?

Ştiaţi că răceala are incidenţa cea mai crescută la copiii mai mici de 5 ani? Copiii suferă de circa 3-8 viroze respiratorii pe an, în timp ce adolescenţii şi adulţii răcesc de 2-4 ori pe an.

11. Continut Sugar Free Gummies Multivitamine

45 mg Vitamina C (acid L-ascorbic)

6 mg Niacină (nicotinamidă)

1.5 mg Zinc (oxid de zinc)

1.3 mg Acid pantotenic (D-pantotenat de calciu)

1.1 mg Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)

150 mcg Acid folic (acid pteroilmonoglutamic)

7.5 mcg Biotină

0.6 mcg Vitamina B12 (ciancobalamină)

Alte Ingrediente: îndulcitori - maltitol, izomalt; apă; gelifiant - pectină din citrice; corectori de aciditate - acid citric, citrat de sodiu; coloranţi - beta caroten, antocianine din extract de morcov negru; arome - extracte naturale de ananas, căpşuni şi portocale; agent de glazurare - maltodextrină..............q.s.

12. Mod de administrare Sugar Free Gummies Multivitamine:

1 jeleu per zi sau conform recomandărilor.

ATENŢIE!

Consumul excesiv poate avea efecte laxative.

Conţine un pachet de silica gel pentru înlăturarea umidităţii. Acesta nu este comestibil.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment