Produse Calivita pentru Regenerarea ficatului şi stimularea imunităţii

CaliVita®

Romana

Calivita Romania pe Facebook

Search

Produse Calivita pentru ficat 8 produse Calivita

Ficatul este un organ vital fara de care nu am reusi sa supravietuim. De ce? Pentru ca ficatul realizeaza detoxofierea intregului organism, sinteza proteinelor, eliberarea substantelor necesare pentru a se realiza digestia, eliminarea deseurile din sange si este responsabil de functionarea metabolismului si de cea a sistemului imunitar. Tot el secreta bila si prelucreaza tot felul de substante toxice (medicamente, alcool, aditivi alimentari, minerale etc.).

In medicina traditionala chineza, ficatul este responsabil pentru fluxul de enegie Chi care inunda intreg organismul. Asadar, ficatul este filtrul intregului nostru organism fara de care nu am putea trai.

Din cauza mediului toxic in care traim, a produselor pline de aditivi pe care le ingeram, a regimului alimentar dezechilibrat, a lipsei de somn etc., functia hepatica este ingreunata. Substantele toxice raman in ficat pentru o perioada mai lunga de timp, pana cand el reuseste sa le descopuna, iar daca toxicitatea devine prea mare, atunci functiile sale sunt afectate si acesta nu mai poate sa lucreze in mod corespunzator. Starile de greata, oboseala constanta, acneea, durerile de cap, dereglarile metabolice si hormonale etc. sunt doar cateva din simptomele care apar atunci cand ficatul este obosit.

Vestea buna este ca ficatul este singurul organ care are capacitatea de a se regenera si care poate functiona chiar si atunci cand este afectat in proportie de 80-90%. Totusi, ar fi bine sa nu profitam de rezistenta lui!

Calivita va prezinta produsle care ajuta ficatul sa se regenere si il ajuta in functiile lui zilnice.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook