Refacere flora intestinala cu produse Calivita pentru digestie si refacere

CaliVita®

Romana

Calivita Romania pe Facebook

Search

Produse pentru digestie 7 produse Calivita

Produse pentru digestie
Flora intestinala are un rol important in digestie si in imunitatea organismului fiind formata din stratul natural de bacterii "bune" aflat pe intestin. Astfel, flora intestinala degradeaza resturile alimentare nedigerate intr-o forma in care acestea sa poata tranzita peretii tubului digestiv si sa intre in sistemul vascular. Tot flora intestinala participa la sinteza unor vitamine (complexul vitaminic B-uri, vitamina K) si mentine un mediu ostil instalarii bacteriilor patogene potential cauzatoare de boala.

Echilibrul acestei flore bacteriene intestinale este foarte sensibil. Numerosi factori pot perturba nivelul bacteriilor intestinale, de exemplu medicamente precum antibioticele, anticonceptionalele, unele boli digestive, stresul. Flora intestinala are nevoie de sase luni pentru a se reface dupa un tratament de o saptamana cu antibiotice. Probioticele pot corecta aceste dezechilibre ale florei intestinale, iar beneficiile lor nu se opresc aici.

O digestie usoara ne scuteste de multe probleme. Produsele Calivita pentru digestie sunt de mare ajutor persoanelor cu o digestie dificila. O digestie corecta asigura organismului nutrienti pentru functionarea normala. Chiar daca aveti o alimentatie incorecta, deci o digestie grea, folosind produse pentru digestie, veti ajuta corpul sa digere usor alimentele.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Calivita Romania pe Facebook